July 13,2021
7月12(月)より夏の新コースメニューが登場!
いつもロングレインをご利用いただき、ありがとうございます。
ハーブやスパイスをふんだんに使用した香り豊かな夏コースメニューが2021年7月12日(月)よりスタート!
新コースメニューには、スパイシーポークタルト、イカのイエローカレーフリッター、水蛸のヤムウンセンをのせた「テイスティングプレート」から始まり、「ソフトシェルクラブ プーポッパン生春巻き」や、「藁焼きカツオ ナムジムソース」などの前菜、ふっくらと蒸し焼きにした鰤を濃厚なブラックビーンズソースで纏わせた「鰤の香味蒸し ブラックビーンズソース」、メインのお肉には、丹波黒どりをじっくりとジューシーにグリルした「丹波黒どり タオチオグリル」のほか、Longrain TOKYOの人気メニュー「パッタイ」と、デザートには「豆花」がついた盛り付けも美しい贅沢メニューがラインナップ!コースメニューはアラカルトメニューでも注文可能!
また、ベジタリアン、ビーガンの方にオススメのメニュー「ベジタリアン&ビーガン コース」がついに登場!
青パパイヤの食感が楽しい「ソムタム スパイシーグリーンパパイヤサラダ」をはじめ、しゃきしゃきとした食感がやみつきになる「ベジタブル生春巻き」、お野菜の甘みがぎゅぎゅっと凝縮した「イエローカレー」などがライナップ!
39階の東京を一望できる借景を臨みながら、新しいアジアン料理に舌鼓を打ってみてはいかが?
Longrain starts serving the restaurants summer menu from July 12, 2021!
The first item is the「Tasting Plate」that includes "Spicy Pork Cracker", "Fried Yellow Curry Squid", and "Octopus & Glass Noodles Salad", followed by "Fresh Spring Rolls, Soft Shell Crab", "Grillled Bonito, Red Nahm Jim Sauce" and "Steam Yellowtail, Black Beans Sauce" for appitizers. The main item is the「Grilled Chicken, Thai Miso」and finished with Longrain's popular「Pad Thai. For dessert, you can enjoy the「Tofu Pudding」!
All course items can also be enjoyed individually for ala carte.
For our vegetarian guests we also have the「Vegetarian & Vegan Course」, which includes the「Spicy Green Papaya Salad」, 「Vegetable Fresh Spring Rolls」, 「Yellow Curry」and more!